Венедиктова зірвала вручення підозри Татарову – Ситник (ВІДЕО)

Субота, 12 грудня 2020, 13:35
Глава НАБУ Артем Ситник підтвердив, що заступнику глави Офісу президента Олегу Татарову у справі Микитася була підписана підозра, вручення якої зірвала генпрокурор Ірина Венедиктова.
Венедиктова зірвала вручення підозри Татарову – Ситник (ВІДЕО)

Ситник про це розповів в інтерв'ю «Суспільному».

За його словами, Венедиктова поміняла всіх прокурорів у справі після підписання підозри Татарову, і вручення підозри після цього стало неможливим. «Прокурор підписав, але він уже був не прокурор. Підозра не було вручено. Коли ми побачили, що поміняли прокурорів, вручення підозра було зупинено», – повідомив Артем Ситник.

Нагадаємо, Олег Татаров за часів президентства Віктора Януковича обіймав посаду заступника начальника Головного слідчого управління МВС та відомий різкими висловлюваннями на адресу учасників Революції гідності. Зокрема, він називав мітингуючих «екстремістами».

5 серпня президет Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником голови ОП.

У грудні ЗМІ повідомили, що Татаров, ймовірно, фігурує в справі колишнього нардепа і екс-власника будівельної корпорації «Укрбуд» Максима Микитася: екс-нардепа підозрюють у хабарництві. Сам Татаров заперечує свою причетність до злочину і вважає, що домагаються його відставки «антиукраїнські сили».

comments powered by HyperComments