Підлеглих Венедиктової викликають для звіту у Верховну Раду

Вівторок, 8 грудня 2020, 16:05
Їх запросили на засідання антикорупційного комітету парламенту – жадають звіту по найважливішим і резонансним справам
Підлеглих Венедиктової викликають для звіту у Верховну Раду

Працівників Офісу Генерального прокурора України запрошують на на засідання антикорупційного комітету Верховної Ради, щоб ті прозвітували про стан розслідування важливих і резонансних справ. Про це повідомила сама Генпрокурорка Ірина Венедіктова на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук», пише «Українська правда».

«Напередодні Міжнародного дня боротьби із корупцією неочікувано для Офісу ГП, ми отримали запрошення на засідання антикорупційного комітету ВР України з метою поінформувати про стан важливих і резонансних справ», – написала Венедіктова.

За словами Генпрокурорки, прокурори готуються і «обов’язково нададуть відповіді на всі питання депутатів». Зокрема і щодо гучної справи «Роттердам+», яку розслідували більше 3 років.  Генпрокурор також подякувала членам комітету за «проявлену послідовну позицію».

Зазначимо, що Президент України Володимир Зеленський заявив, що дав Генпрокурорці Ірині Венедіктовій час до кінця 2020 року, щоб та показала результат – кроки у сторону «посадок» корупціонерів. Цей час невблаганно збігає.

comments powered by HyperComments