Політтехнологи готують грунт для входження у владу Юлії Тимошенко?

Вівторок, 8 грудня 2020, 14:06
Влада почала усвідомлювати, що для виходу з кризи знадобляться політики масштабу Тимошенко – заявив політичний експерт Тарас Загородній
Політтехнологи готують грунт для входження у владу Юлії Тимошенко?

Політтехнологи і експерти почали готувати поле для союзу між «Слугами Народу» Зеленського і «Батьківщиною» Юлії Тимошенку. Доцільність такого союзу в ефірі телеканалу «112. Україна» обґрунтовував політичний експерт Тарас Загородній, пише «Інтерфакс-Україна».

«Врата довіри людей та загострення соціально-політичної кризи в Україні змушує правлячу партію шукати допомоги більш досвідчених політиків. Найкраще на роль «орослого, здатного навести лад»підходять лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та ця політична сила», – зазначив Загородній.

«Юлія Тимошенко – досвідчений гравець і розуміє, що для забезпечення результату, на який сьогодні чекають люди, потрібні повноваження», – наголосив експерт, натякаючи, що Тимошенко погодиться на союз із «Слугами народу» Зеленського тільки на власних умовах. За словами Загороднього, партія «Слуга народу» гостро відчула початок парламентської кризи, яка посилюється розколом всередині самої політичної сили і падінням рейтингу Володимира Зеленського.

Зазначимо, що на місцевих виборах за кількістю обраних депутатів "Батьківщина" поступилася лише партії «Слуга народу» і стала кращою серед опозиційних сил, провівши до місцевих рад понад 4500 депутатів. Представники пропрезидентської сили на місцях уже заявляли про можливість союзу із «Батьківщиною» Тимошенко.

comments powered by HyperComments