Обмовка по Фрейду: Зеленський порівняв поширення коронавірусу в Україні із ростом мережі магазинів «ROSHEN»

Субота, 5 грудня 2020, 15:21
Таке дивне порівняння Володимир Зеленський допустив у своєму учорашньому відеозверненні до українців
Обмовка по Фрейду: Зеленський порівняв поширення коронавірусу в Україні із ростом мережі магазинів «ROSHEN»

У п’ятницю 4 грудня 2020 року в мережі з’явилося відеозвернення Президента України Володимира Зеленського, в якому він говорить про «карантин вихідного дня».

«Карантин вихідного дня, яке б до нього не було ставлення, воно різне, я розумію, але він дав свій результат.

Щоденна кількість хворих перестала рости на стільки ж стрімко і геометрично, як колись магазини «ROSHEN» в країні. А тому нам вдалося збити цю динаміку, а тому – медична система не пропустила нокаутуючий удар, а тому – справляється і вона витримає»,а – заявив у відеозверненні Зеленський. Далі він говорив про те, що в окремих регіонах є проблеми, але вони – точкові.

«Ми знаємо, працюємо, впевнені, що все обов'язково вирішимо. Ми зміцнюємося і хочемо бути готовими до всього: щоб було достатньо ліжок, достатньо кисню, а в цілому, загальна ситуація контролюється. І не вимагає введення локдауна», – зазначив Зеленський і додав що у грудні локдауну в Україні не буде.

Згадку магазинів «ROSHEN», які пов’язані із екс-президентом України Петром Порошенком можна вважати обмовкою по Фрейду, яка означає одне – Зеленський боїться підсилення бізнесового і політичного впливу Порошенка не менше, а ніж епідемії COVID-19.

comments powered by HyperComments