Більше третини українців не знають, хто такі Дмитро Разумков і Денис Шмигаль

Середа, 2 грудня 2020, 14:17
Прізвища чинних Голови Верховної Ради і Прем’єр-міністра України невідомі відповідно 35 і 34% опитаних
Більше третини українців не знають, хто такі Дмитро Разумков і Денис Шмигаль

Соціологічна група «Рейтинг», базуючись на опитуванні, яке було проведене 28 – 30 листопада 2020 року, заявляє, що понад третина українців не знають, хто такі Дмитро Разумков та Денис Шмигаль. Про чинного голову Верховної Ради України не знає 35%, а про чинного Прем’єр-міністра України – 34%.

Щодо довіри українським політикам, то лідером наразі є чинний Президенти України Володимир Зеленський – йому довіряє 44% опитаних, в той час 53% - не довіряє. Меру столиці України Віталію Кличку довіряє 33% оапитаних, екс-прем’єр-міністру Володимиру Гройсману – 31%. Спікер Верховної Ради має 27% довіри, Юлія Тимошенко – 26%, Юрій Бойко – 24%, Петро Порошенко – 23%, Арсен Аваков – 22%, Арсеній Яценюк – 15%, Денис Шмигаль – 15%, Андрій Єрмак – 9%.

Повідомляється, що в опитуванні взяли участь мешканців всіх регіонів України віком від 18 років і старші (окрім тимчасово окупованих територій Криму та Донбассу). Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів.

Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing -телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%.

comments powered by HyperComments