Степанова готують на вихід

Четвер, 26 листопада 2020, 16:01
До нового року міністр охорони здоров'я Максим Степанов має піти у відставку.
Степанова готують на вихід

Такі обговорення точаться наразі в кулуарах вищих ешелонів влади, повідомляє телеграм-канал VESTI.

Джерела, близькі до МОЗ, підтверджують, що Степанов готується до звільнення, але є проблема з призначенням нового міністра. Проблема полягає в тому, що хто б не очолив Міністерство - отримає завершення своєї кар'єри, тому що COVID-19 вніс свої корективи, і хорошим міністром бути не вийде.

І як би це дивно не звучало, на місце Степанова пророкують Віктора Ляшка – головного інфекціоніста і фахівця з «місць де не можна гуляти». Його кандидатуру підтримує заступник голови ОП Кирило Тимошенко.

Сам пан Степанов прокоментував розмови про звільнення так:

«Я готуюся і далі рятувати країну і життя наших громадян. Ці чутки певні народні депутати, політичні сили почали розпускати, починаючи з першого дня моєї роботи на посаді міністра охорони здоров'я. Я займаюся розвитком української медицини, реанімацією української медицини. Це те, чим я зараз займаюся, чим збираюся займатися через тиждень, через місяць, через півроку, через рік».

Втім, хто такий Максим Степанов і що являє собою цей «рятівник країни» вельми, аж до болю в серці, знають одесити, коли він «працював» губернатором. Під час пандемії, будучі міністром, пішов на вибори і продовжив знищувати Одеський медуніверситет. Але опісля виборів раптом відмовився від мандату депутата Одеської облради, мовляв, «треба робити добре щось одне».

 

comments powered by HyperComments