На Вінниччині екс-регіонал завіз до виборчих дільниць студентів-журналістів з Аграрного університету

Неділя, 21 квітня 2019, 14:23
Майже на всіх дільничних виборчих комісіях Барського району Вінницької області з ранку 21 квітня з'явилися студенти з журналістськими посвідченнями газети «Мій Університет».
На Вінниччині екс-регіонал завіз до виборчих дільниць студентів-журналістів з Аграрного університету

Як повідомляє VINNYTSIAnews, газета випускається Вінницьким національним аграрним університетом, президентом якого є колишній народний депутат від Партії регіонів Григорій Калетнік. До того ж він є батьком екс-глави української митниці Ігоря Калетника, який втик до Росії.

Прибули на ділянки студенти віком від 18 до 22 років представляються журналістами газети «Мій університет», реєструються в дільничних комісіях і поводяться шумно, відкрито демонструючи прихильність до команди кандидата в президенти, шоумена-коміка Володимира Зеленського, повідомляє сайт з посиланням на очевидців.

Очевидних порушень виборчого законодавства з боку студентів з Вінницького аграрного університету поки не зареєстровано.

«Студенти ВНАУ, які є кореспондентами газети Мій університет, виключно моніторять дотримання чинного законодавства та прозорості проведення виборчого процесу всіма суб'єктами процесу, не передбачає переваги жодному кандидату. Молодь університету розуміє важливість проведення чесних виборів, тому що це і є їх майбутнє!», - написала прес-служба вузу

comments powered by HyperComments