SMF 2019: Brand Addition. Час прокачати свій бренд до літа

Середа, 3 квітня 2019, 16:49
18 травня у Харкові вже вдруге буде проходити Sport Marketing Forum - нішевевий захід, спрямований на розвиток фітнес-бізнесу в Україні за допомогою інструментів маркетингу.
SMF 2019: Brand Addition. Час прокачати свій бренд до літа

Ми живемо в часи брендів і лідерів думок. Конкуренція посилюється, і це означає, що настав час тренерам заявити про себе, як про експертів в своїх видах спорту, а спортивним клубам - як про комфортні локаціях для тренувань.

Тема форуму в цьому році Brand Addition. Ми поговоримо про брендінг, просування своєї експертністі і розвитку взаємовигідних відносин між професіоналами фітнес-індустрії.

Персональний брендинг дозволяє перетворити ім'я і успіх в реальний бренд, який розвивається протягом всієї спортивної кар'єри. Незалежно від того, чи змінюється клуб, місто або країна, сильний особистий бренд дозволяє розширювати аудиторію і залишатися затребуваним фахівцем.

 Фітнес давно перестав бути просто тренуваннями заради фізичної форми, для людини важливо, де і з ким проходить заняття. Клуб зі своєю концепцією, корпоративної місією і баченням зможе швидко стати помітним гравцем на ринку. А значить привернути до себе зіркових тренерів і їх клієнтів.

Персональний бренд тренера і корпоративний бренд клубу стають взаємодоповнюючими інструментами маркетингу. Залишилося тільки дізнатися, як їх використовувати!

Sport Marketing Forum, в першу чергу, бізнес-захід для:

• тренерів, які розвивають свій особистий бренд;

• тренерів, які працюють в фітнес-клубах і спортивних залах;

• власників бізнесу в спортивній і фітнес сферах;

• керівників, менеджерів і маркетологів спортивних клубів.

Головна мета форуму - обговорення найбільш актуальних маркетингових тим і створення умов для діалогу фахівців в області фітнес-індустрії України.

Захід проходитиме за адресою: вул. Отакара Яроша, 18, Room404. Подробиці по тел. (095) 545 15 30 Еліна Гудима.

Квитки і докладна інформація на сайті. SMF в Facebook.

comments powered by HyperComments