У Львові реконструюють ще одну вулицю

Середа, 3 квітня 2019, 14:37
На цей раз – вулицю Орлика біля дитячої лікарні.
У Львові реконструюють ще одну вулицю

Сьогодні Андрій Садовий з робочим візитом відвідав Шевченківський район, де зазначив вектори розвитку та виконання окремих інфраструктурних проектів. Зокрема, мер пообіцяв сприяння виконанню проектів-переможців Громадського бюджету та пообіцяв запустити реконструкцію вулиці Орлика.

Голова Шевченківської РА Надія Банах розповіла, що готується проект реконструкції вул. П. Орлика. Відповідно до проекту, буде облаштовано велосипедну доріжку, висаджено нові зелені насадження. Також постало питання про облаштування якісного паркувального майданчика та заїзду до дитячої лікарні.

"На замовлення адміністрації розробляється ПКД капітального ремонту на вул. Орлика (освітлення, заміна водопроводу, дорога, тротуар та паркомісця), виконавець — ЛКП "Інститут просторового розвитку“. Вартість виготовлення ПКД становить 1 500 000 гривень", — повідомили у Шевченківській районній адміністрації.

Нагадаємо, що у Шевченківському районі виділено 5 000 000 гривень на поточний ремонт доріг, 17 000 000 – на капітальний (з них 4 500 000 гривень – на ремонт скверу «Кам’янка»). Також на сесії від 11 березня мерія видала ШРДА ще 15 000 000 гривень на ремонт доріг.

comments powered by HyperComments