Тимошенко про трьох друзів Порошенка, медицину від Зеленського та альянс з Бойко

Вівторок, 2 квітня 2019, 22:19
Інтерв’ю Юлії Тимошенко щодо основних подій виборів Президента – 2019.
Тимошенко про трьох друзів Порошенка, медицину від Зеленського та альянс з Бойко

Так, Юлія Тимошенка заявила що союзу з Бойко у неї ніколи не буде, а інформація про це -  провокація з боку Банкової. Також ЮВТ припустила, що політ Бойка в Рсоію відбувся з подачі Порошенка.

«Це не я їх підтримала, а перед виїздом скромно, в якомусь контексті ,Бойко сказав, що може з нами співпрацювати. Я вважаю, це була спланована провокація. Ми не підтримуємо таких союзів. Таких спілок ніколи не буде. Бойко і Медведчук літали в РФ ... У закритому повітряному просторі не можна літати літаками. Тільки з дозволу президента України. Це він дозволив Медведчуку і Бойко вилетіти в Росію і повернутися з Росії. Робіть висновки. Петро Олексійович Порошенко створював партію Медведчука СДПУ (о), створював Партію регіонів ... Ми з Порошенком відрізняємося тим, що ... в проросійському уряді Януковича в той час, коли цей режим мене кинув за ґрати, Порошенко обіймав посаду міністра економіки. А туди чужих людей не призначають ", - заявила бронзова фіналістка виборів.

Також Тимошенко дала кілька порад Зеленському та розповіла про  своє ставлення до Порошенка:

"Віддавав свої гроші воюючій Україні під шалені відсотки і не посоромився показати це у своїй декларації. Він за це буде не просто відповідати, а відповідати за законами воєнного часу. За торгівлю на крові ... Що коли почалася війна, він створив мінський формат, сів за стіл переговорів з двома терористами ЛНР-ДНР», - звинуватила ЮВТ Порошенка.

"Трохи шоком було те, що Володимир Зеленський заявив про підтримку реформи охорони здоров'я і пані Супрун ... Хотіла б просто порадити Володі Зеленському категорично переглянути його позиції щодо підтримки реформи охорони здоров'я, щодо збереження тарифів, як він сказав, і з підтримки фінансового і економічного курсу , який зараз ведеться ",  - додала вона щодо Зеленського.

comments powered by HyperComments