Олександр Шевченко: «Я буду молитися, щоб переміг Зеленський»

Понеділок, 1 квітня 2019, 22:46
Аутсайдер першого туру,  кандидат від «УКРОПу» Олександр Шевченко публічно підтримав Володимира Зеленського.
Олександр Шевченко: «Я буду молитися, щоб переміг Зеленський»

Про це він сказав у відеозверненні, яке розмістив в Facebook після оголошення даних екзит-полів щодо голосування 31 березня.

«Бачимо, що все-таки в першому турі було обрано нове обличчя - людина, яка ще не була в політиці, тому ніхто нічого поганого про нього і не міг сказати. Я задоволений ... Я впевнений, що і в другому турі підтримають нове обличчя ", - сказав Шевченко.

"Спасибі тим людям, які підтримали мене в першому турі. Я думаю, що це перший великий крок у політиці, але не останній. Ми будемо далі боротися", - заявив він.

Шевченко зазначив: "Наша команда зробила все, що могла - але, очевидно, не те, щоб недопрацювали, а люди хотіли бачити абсолютно нову людину, яка жодного дня не була у політиці. І це ми бачимо на прикладі Володимира Зеленського".

"Я не сумніваюся і буду молитися Богу, щоб він виграв у другому турі. Тому що сьогоднішній президент - це не та людина, яка могла б розвивати нашу країну. Це людина, яка переграла сама себе в нахабній жадібності і чванстві", - заявив він .

Кандидат від «УКРОПу» привітав Зеленського і український народ з тим, що "ми схаменулися і почали вибирати, нарешті, нові обличчя".

comments powered by HyperComments