Кандидат у президенти знову «відзначився»

Неділя, 27 січня 2019, 10:50
Кандидат у президенти Ігор Шевченко на Всесвітньому економічному форумі у Давосі присвоїв декілька безкоштовних шапочок.
Кандидат у президенти знову «відзначився»

Про такий дивний вчинок він сам написав у Facebook, інформує Вголос

“Таку шапку можна взяти безкоштовно, але лише одну. Я б не був Шевченком, аби не вдався до “шапкових махінацій” заради друзів. Прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але вже на цю годину охочих стати щасливими власниками чудової блакитної шапочки було досить багато. Відстоявши в черзі, я взяв одразу чотири шапки, більше совість не дозволила”, – розповів він.

Та одразу, за словами кандидата у президенти, він повернувся, щоб взяти ще шапок. Й тут його зупинив охоронець. “Сказав, що я вже взяв достатньо і мушу йти геть. А я б не був українцем якби не заперечив йому і повернув ситуацію на свою користь. В результаті складних дипломатичних перемовин він “дозволив” мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього “не бачить”. Він демонстративно відвернувся, а я типу нишком взяв шапку”, – додав Шевченко.

Пізніше кандидат у президенти опублікував фото із цими шапками з підписом “Давоські трофеї”. У коментарях – багато слів обурення такими діями Шевченка. Користувачі пишуть, що так він ганьбить Україну.

“Сором нації з такими кандидатами! Не дай Боже ще таких до влади пустити”, – написав один із коментаторів.

Нагадаємо, це не перший одіозний вчинок кандидата. Перед тим він шукав першу леді, оголосивши конкурс для жінок.

 

comments powered by HyperComments