DZIDZIO може втратити слух?

Понеділок, 31 грудня 2018, 09:24
Після побиття DZIDZIO (Михайло Хома) лікарі діагностували у нього розрив барабанної перетинки та поклали у лікарню.
DZIDZIO може втратити слух?

Про це він повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук.

Співак написав також, що змушений відмінити усі концерти та інші виступи мінімум на місяць, адже йому потрібне термінове лікування.

«Я хочу звернутися до всіх і розказати ситуацію, яка вчора сталася зі мною. Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людей неслов’янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим, який на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком.

Вчора я перебував у стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні зранку я почуваюся гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі Новорічні свята. 

Я звертаюся до всіх наших концертних партнерів, замовників, і прошу вибачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі відміняємо корпоративні виступи у Новорічну ніч. Для мене як для музиканта в першу чергу є важливим мій слух, який я можу втратити», - пише DZIDZIO.

Нагадаємо, на співака напали у п’ятницю зранку, 28 грудня. Після цього 8 нападників зникли на позашляховиках.

comments powered by HyperComments