В Україні шукають талановитих юних художників

Понеділок, 29 січня 2018, 10:21
Всеукраїнський конкурс малюнку "ЗИМА. КОЛЯДА. МАСЛЯНА" від ArtKids оголосив про прийом заявок на участь.
В Україні шукають талановитих юних художників

"Любиш малювати? тобі від 5 до 17 років? Долучайся! До 14 лютого 2018 року надсилай свої роботи на конкурс малюнку "ЗИМА. КОЛЯДА. МАСЛЯНА". І вже 18 лютого ArtKids оголосить імена переможців", - запрошують організатори.

Вони хочуть залучити дітей та підлітків до заняття творчістю, щоб кожен учасник відчув себе талановитим художником, розвинув свій потенціал та розділив з нами любов до народних традицій.

Від учасників потрібні: малюнок чи творчу роботу формату не менш чим А3 у будь-якій техніці. Це може бути робота   олівцем, фарбами, фломастерами, пастеллю, маслом. Кількість робіт від одного учасника не обмежена(обов’язковою є сплата органiзацiйного внеску - 100 грн. за кожну роботу).

Кроки учасника:

1. Пишіть сюди [email protected]. У темі листа «Хочу на конкурс малюнку» і увідповідь ми надішлемо Вам заявку учасника, положення, реквізити для сплати внеску, та більш детальну інформацію.

2. Надішліть нам заповнену анкету, фотографіїконкурсних робіт в електронномувиглядіта етикетку-опис до кожноїроботи, копію оплати благодійного внеску. А також фотографії автора  в електронномувигляді (не менше 3х4 см.).Робота повинна бути оформлена в рамку.

3. По закінченню терміну подачі заявок –чекай на повідомлення, де і як відбудеться нагородження і чи потрапила твоя робота до числа наших переможців!

Кращі з кращих отримають дипломи, медалі та цінні подарунки. Кожен учасник отримає диплом, нових друзів і шанувальників у соціальній мережі Фейсбук та масу позитивних емоцій.

Члени журі- справжні професіонали, відомі художники і скульптори сучасності:

- Марина Громенко (MarynaGromenko)
- Слава ЗаймакАртс (SlavaZaimakArts)
- Тетяна Король (TetianaKorol)
- Ольга Кошелева (OlgaKosheleva)
- Віта Кравчук (VitaKravchuk)
- Лідія Селянко (LidiaSelianko)
- Сергій Луценко (LutsenkoSergey)
- Таня Василенко (TanyaVasilenko)
- Едуард Межул (EduardMezhul)
- Тетяна Черевань (TetianaCherevan)
- Влад Тузов (VladTuzov)

Організатори конкурсу: 1-й блог-журнал України LuckyUkraineта ресторан здорового харчуванняI live.

comments powered by HyperComments