В аналізах учасниці резонансної ДТП у Харкові знайшли опіати - йде суд з обрання запобіжного заходу

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 15:37
В аналізах учасниці резонансної ДТП на Сумській у Харкові, яка відбулася 18 жовтня і забрала життя 5 осіб, Олени Зайцевої виявлені сліди наркотичних речовин.
В аналізах учасниці резонансної ДТП у Харкові знайшли опіати - йде суд з обрання запобіжного заходу

Про це повідомив прокурор в ході суду щодо обрання запобіжного заходу підозрюваної. 

"Щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, під впливом медичних препаратів, які знижують увагу і швидкість реакції. Згідно з якими у Зайцевої встановлено факт вживання опіатів. Клопочу про притягнення цього документа", - сказав він. 

Як повідомила у коментарі NewsOne прес-секретар облпрокуратури Віта Дубовик, експрес-тест на вміст алкоголю і наркотиків у крові, який робили 18 жовтня, показав негативні результати, сьогодні ж на засіданні йде мова про інший тест, який робили постфактум - його проведення вимагало більшої кількості часу. 

За словами адвоката, підозрювана вживала заспокійливі препарати напередодні аварії, також під час проведення слідчих заходів перед повторним аналізом, до дівчини приїжджала "швидка", ліки могли вплинути на результати аналізів. Адвокат вимагає зробити перерву на 1 або 2 дні, щоб вона мала можливість зробити адвокатські запити в лікарні про те, які ліки були надані Зайцевій, а також проконсультуватися з фахівцями з приводу складу тих ліків, які вона приймала напередодні. 

Канал веде пряму трансляцію засідання із зали суду:

Як раніше писала "Варта", у середу ввечері в центрі Харкова сталася жахлива ДТП, в результаті якої загинули п'ятеро людей.

comments powered by HyperComments