Час мітингів минає, настає час барикад - Михальчишин

Справжня Варта  |  Субота, 14 жовтня 2017, 15:07
Гості Другого з'їзду Політичної партії "Національний Корпус" вважають що лише праві патріотичні сили є першою і останньою лінією оборони держави.
Час мітингів минає, настає час барикад - Михальчишин

"Час, у який ми сьогодні живемо і працюємо, химерний. Настрої киливаються від ейфорії до істерії. Занепад наших кращих традицій, зневіра і розчарування – наші головні вороги на сьогодні. Той, хто був на фронті, добре пам’ятає, коли є перша лінія оборони, а далі – нічого. Те саме зараз у нашій країні", - стверджує народний депутат України VII скликання Юрій Михальчишин.

"Сьогодні є ми з вами – це перша і остання лінія оборони. Крім нас і тих, хто стоїть за нашими плечима, більше резервів немає. Треба добре усвідомлювати, що загроза, яка стоїть перед нами, екзистенціальна: бути або загинути. Другого такого шансу ще довго не буде. Тому, коли будуватимемо свій фронт, маємо розраховувати лише на себе. Час мітингів минає, настає час барикад", - впевнений Михальчишин.

"Хочеться від імені всеукраїнського об`єднання "Свобода" привітати наших побратимів, членів "Національного Корпусу", побажати вам плідної роботи.У березні, ми разом зробили історичний крок - ми, незважаючи на різну історію  наших взаємостосунів, усвідомили, що саме зараз Україна потребує об`єднання сил націоналістів, людей, які зможуть побороти нашого зовнішнього ворога і зробити українців успішними і богатими. Я переконаний, що наше усвідомлення історичної місії призведе до нашої спільної звитяги. Сподіваюся, що наші кроки в питаннях  захисту українців, законотворчі дії, що дають результат зараз, наші кроки по захисту будь-кого, кого принижує українська влада, призведе до спільної мети - великої України ", - звернувся до присутніх Олег Тягнибок. 

"За цей рік дуже багато подій відбулося, але найголовніше – це об`єднання зусиль українських патріотів", - вважає народний депутат України Андрій Іллєнко.

"Україну не врятують олігархи, ліберали чи кремлівська п’ята колона – вони її знищують. Україну врятують лише націоналісти. І вони це зроблять, коли будуть об’єднані та міцні, як єдиний кулак, і власне сьогодні ми це й показуємо" - вважає він

Нагадаємо, сьогодні, 14 жовтня, в Українському Домі в Києві відкрився З'їзд "Національного Корпусу". На з'їзд зареєструвалося 348 делагатів. Присутні приймають новий статут "Національного Корпусу" та корегують склад Вищої Ради.

comments powered by HyperComments