Протокол про адміністративне правопорушення мали вручити два дні тому - Саакашвілі про прорив кордону

Вівторок, 12 вересня 2017, 13:41
За словами політика, протокол про адміністративне правопорушення має бути переданий протягом трьох годин з часу скоєння правопорушення.
Протокол про адміністративне правопорушення мали вручити два дні тому - Саакашвілі про прорив кордону

Про це Михаїл Саакашвілі сказав журналістам після візиту правоохоронців до "Леополісу". 

"Якщо б вони принесли цей протокол протягом трьох годин, коли ми перетнули кордон... вони не можуть сказати, що я десь ховався. Я був на головній площі Львова разом з тисячами львів'ян, то я б взяв без питань цей протокол. Але те, що зараз вони приносять – це порушення закону", - сказав він. 

Згоден з ним і нардеп Семен Семенченко. 

"Вранці прийшли поліція... Тут проживають посли європейських країн, люди, які формують думку про нашу країну. ... А вони там протягом двох годин влаштовували скандал, блокували ліфт... Поліція заявила, що у них немає ніяких повноважень – вони тільки для забезпечення порядку... Який сенс: вони прийшли нібито складати протокол про адміністративне правопорушення. Він складається протягом трьох годин. Вони прийшли через два дні. Незрозуміло навіщо. Вони вигадали, що виявляється всі події, які ми бачили по телевізору, проходили на польській стороні...", - сказав Семенченко журналістам. 

comments powered by HyperComments