Ситуація в зоні АТО: 15 ворожих обстрілів за добу, серед українських військових втрат немає

Середа, 5 липня 2017, 10:51
Штаб АТО повідомляє на сторінці в Facebook, що ситуація в зоні АТО, в порівнянні з попереднім днем, покращилась, хоча російські терористи і далі порушують домовленості про незастосування зброї.
Ситуація в зоні АТО: 15 ворожих обстрілів за добу, серед українських військових втрат немає

«За минулу добу окупанти 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, при цьому артилерії чи іншого забороненого Мінській угоді озброєння бандити не застосовували».

7 разів було відкрито вогонь зі сторони противника на приморському напрямку

В районі Павлопіль, Лебединського, Гнутове і Широкино зі стрілецької зброї незаконні збройні формування ввечері палили по позиціях українських бійців.
 

Нагадаємо, що вчора в районі Авдіївки, Дослідного і Зайцеве з гранатометів різних модифікацій, кулеметів великого калібру, а подекуди - з БМП проросійські банди ще до світанку нападали на сили АТО.
 

Пізніше, обстріляли один з наших опорних поблизу Зайцеве, застосувавши БМП і стрілецьку зброю.

За минулу добу 6 разів росіяни порушували режим в цьому напрямку.
Найспокійніше було вчора в напрямку луганська.
 

"Тут підрозділи російсько-терористичних військ порушували" тишу "лише двічі. Зокрема, ще вдень під ворожим вогнем з гранатометів і БМП виявилися наші зміцнення поблизу н.п. Кряківка. А пізно ввечері бойовики зі стрілецької зброї різних калібрів і підствольних гранатометів обстріляли одне з українських підрозділів, яке тримає оборону неподалік Станиці Луганській областях ", - повідомляє прес-центр.

Жоден український воїн за минулу добу не постраждав.

Нагадаємо, 115 мешканців Львівщини визнали бійцями-добровольцями

comments powered by HyperComments