Андрій Парубій: «українські військові моряки прийдуть до Криму та повернуть його Україні»

Неділя, 2 липня 2017, 14:46
Голова парламенту привітав військових моряків з Днем Військово-морських сил ЗСУ.


Андрій Парубій - спікер Верховної Ради України впевнений, що українські військові моряки повернуть Україні анексований Крим.  Про це повідомляє прес-служба ВРУ.

"Переконаний, що українські військові моряки прийдуть до Криму, повернуть його Україні та відновлять наші військово-морські бази на півострові. Будьте завжди вірними синьо-жовтому прапору, який підняли ваші попередники на кораблях Українського військово-морського флоту в Криму в 1918 році. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, а Військово-морським силам Збройних сил України - могутності і доброго вітру! ".

Спікер наголосив на тому, чому саме у липні ми відзначаємо це свято. "Ми відзначаємо День українського військово-морського флоту саме в липні з кількох причин. Саме в липні 907 року відбувся видатний морський похід великого київського князя Олега на Константинополь.  Саме після цього походу Олег залишив на воротах Царгорода свій щит - символ перемоги", - відзначив Андрій Парубій.

Відомо, що день Військово-морських сил ЗСУ був відновлений указом президента України Петра Порошенка в 2015 році. Святкування встановлено на першу неділю липня.

Нагадаємо, Садовий уже давно міг побудувати сміттєпереробний завод, - Парубій

comments powered by HyperComments