Збірна України розгромила Косово у відборі до ЧС-2018

Яша Томський  |  Понеділок, 10 жовтня 2016, 10:41
Збірна України порадувала своїх уболівальників перемогою – першою під керівництвом Андрія Шевченка.
Збірна України розгромила Косово у відборі до ЧС-2018

На тлі невдач у матчах з Ісландією і Туреччиною, коли для перемоги не вистачило зовсім трохи, анонсоване визнання косоварів, як серьйозного суперника було схоже на бажання не злякати удачу. Побоювання викликав хіба що, фізичний стан українських футболістів, які провели виснажливий матч проти турків. Але головний тренер залишив стартовий склад без змін.

Ігрова перевага збірної України в першому таймі була переважною. Часом статистика фіксувала неприємні для суперники відсотки володіння м'ячем – 75 на 25 на користь України. Гірше було з моментами, хоча час від часу загрози воротам Уйкані були неабиякі. Двічі на ударну позицію виходив Коноплянка. Непогано діяли  до перерви Ярмоленко і Зінченко. Рахунок же відкрив Артем Кравець, який завершив швидку атаку українців ударом з лінії штрафного – м'яч рикошетом від захисника по дузі влетів у дальню дев'ятку.

У другому таймі косовари спробували переламати хід гри. Хоча, правди ніде діти, не пробачив би арбітр два фоли в штрафний суперника (на Бутко і Коноплянці) , і про жожну інтригу вже можна було б і не заїкатися. А замість це довелося понервувати, коли м'яч в одній з атак збірної Косово влучив у поперечину воріт П'ятова.

Та на 80-й хвилині на полі з'явився Караваєв, який вже в наступній атаці видав гольовий пас на Ярмоленка. Крапку ж поставив Ротань, який поклав м'яч у дев'ятку ударом з лінії штрафного майданчика.

Отже, 3:0 на користь збірної України. І перша перемога команди Шевченка.

comments powered by HyperComments