Балога каже, що Франція загубила потуги України на безвізовий режим в корені

П'ятниця, 16 вересня 2016, 11:49
У всякому разі, так вважає сам Балога.
Балога каже, що Франція загубила потуги України на безвізовий режим в корені

Політик, народний депутат України, Вітор Балога так написав в своєму блозі.

"Після того, як Франція озвучила виставлені нам Заходом умови щодо внесення змін до Конституції, питання безвізового режиму втратило свою цінність. Це те ж саме, якби вам пообіцяли велосипед, якщо погодитись на ампутацію ніг.

Бідній, розділеній країні безвізовий режим не допоможе. Та й хто поїде в Євросоюз, коли в людей зарплата - 100-150 доларів? Хіба Порошенко і його команда.

Тому, це все дурниці, порівняно з тим, що для нас готує Європа з Москвою. Зараз наш пріорітет - розібратися з війною на Сході. І ми не повинні дозволити, щоб людям замилювали очі безвізом, поки в кулуарах йдуть переговори про переділ України".

Під заміткою інший користувач опублікував цілу статтю. І в ній є правда. Місцями.

Василь Крук

"По перше! Зміна Конституції під час умов воєнного стану (а фактично в умовах війни й окупації великого шматка України) неприпустима.
З таким же успіхом можна було б міняти французьку Конституцію в 1941 році в Парижі, коли Франція була окупована Гітлером.
Але навіть Гітлер не дійшов до такого абсурду (нав`язати французам зміни до Конституції).
По друге! Нехай громада прочитає повний текст ганьбищних угод й зробить висновки самостійно, а не зі слів пораженківців!
http://uapress.info/uk/news/show/61526

По третє! Ось по якому "закону" нами будуть командувати орки та інші путлєровські наймити після капітуляції України( вірніше пораженківців, бо українці ніколи не стануть на коліна перед біснуватим Путлєром й його моторолами, блядніцкіми й захєрчєнками!):
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1680-18

І головне. Парламент зараз, це остання українська барикада. Якщо її зруйнувати ганебною капітуляцією перед Путлєром (остаточним ухвалення змін до Конституції щодо легалізації путлєровського анклаву на Донбасі), то далі буде хаос й кривава громадянська війна. Бо Народ ніколи не впаде на коліна перед захєрчєнками й блудніцкіми. Та це й неможливо. Бо ж підкоритися оркам буде явним самогубством.

Бо краще вмерти в бою, аніж згнити в ГУЛАГу".

comments powered by HyperComments