Аваков видав цілу тираду з приводу відкриття проти нього справи

П'ятниця, 16 вересня 2016, 11:14
Але він трохи переборщив - так, несильно, але все-таки.
Аваков видав цілу тираду з приводу відкриття проти нього справи

Ось що він пише в своєму блозі.

"На брифінгу журналісти попросили прокоментувати саму жовту і смажену «новину» вчорашнього дня - про "відкритті ГПУ щодо мене кримінальної справи".

Повторю тут для всіх бажаючих від першої особи.

Перше і головне: відкриття в ЕРДР провадження за заявою громадянина є нормальною процедурою в демократичній країні. Підкреслю - щодо будь-якого громадянина, будь він навіть чиновник високого рангу.

Інша справи - інформаційна хвиля, яку так охоче підхопили в ЗМІ, особливо, як мені сказала моя прес-служба, російськими. У Російській Федерації новина про те, що проти мене порушено кримінальну справу, набрала вчора абсолютний рекорд - понад 300 публікацій в центральних російських виданнях. Це дуже показово, чи не так?

До речі, інформаційна хвиля щодо мене пішла не після заяви генпрокурора, а дещо раніше, тому що почався політичний сезон і стартувала політична метушня.

Я досить досвідчений і міцний політик, щоб не реагувати на ці замовні інформаційні хвилі. Тому я не хвилююся, коли мені кажуть про порушення кримінальної справи щодо подій 2001-2003 року. На цю тему вже дуже старався щось організувати і режим Януковича, і пан Кернес, але так нічого і не вийшло.

Політичні ігри та підігравання їм з боку замовних кампаній в ЗМІ - я до цього звик, це, на жаль, нормально для українського політикуму і гібридного інфополю, нав'язуваного нам в цей час.

Я буду робити те, що повинен, і раджу всім розсудливим людям судити і давати оцінку у справах, а не по «смаженим» казкам особливого сорту політиків і медіа".

Комметаріі він отримав позитивні, прямо солодкі. Якби не один коментар.

Ірина Феоктистова
Ось тільки б сьогоднішні харківські події не закінчилися пшиком! Справа мають з професіоналом. Він готувався до таких подій заздалегідь. Прикро буде, якщо знову на гальмах…

Любомудров Олексій
А про які події йде мова? В Харкові сьогодні було так багато найбільших подій! Ви знаєте, скільки діток сьогодні народилося? А це саме велика подія!!!

 

comments powered by HyperComments