Чи вийде в України отримати безвізовий режим вже цієї осені?

П'ятниця, 16 вересня 2016, 10:29
Андрій Парубій, спікер ВР, дуже сподівається на це.
Чи вийде в України отримати безвізовий режим вже цієї осені?

Ось що він написав у своєму блозі.

"Безвізовий режим з Євросоюзом має не лише практичне, а й символічне значення, – українці довели свою відданість ідеалам Європи на Майдані під час Революції Гідності. Українці повинні нарешті стати повноцінними вільними громадянами, вільного світу, вільної Європи.

Вчора і сьогодні під час зустрічей з європейськими політиками у Страсбурзі – я нагадував нашим партнерам, що Україна зробила свій остаточний геополітичний вибір на Майдані. І цей вибір – це вектор євроатлантичної інтеграції. Сьогодні наші воїни на фронті боронять не лише незалежність України, але і спокій всього вільного світу. Україна була і лишається щитом Європи!

Україна виконала своє "домашнє завдання" для отримання безвізового режиму – тепер рішення за депутатами Європарламенту.

Після зустрічей з Президентом Європарламенту Мартіном Шульцом і єврокомісаром з питань розширення та європейської політики сусідства Йоханнесом Ханом – я сподіваюся, що питання візової лібералізації буде розглянуто вже 29 вересня на профільному комітеті Європарламенту, а у перший тиждень жовтня буде ухвалений у стінах Європарламенту.

Україна – неодмінно отримає безвізовий режим з Євросоюзом і з часом стане членом Європейського союзу – це вже невідворотній процес, який не зупинити!"

На жаль, коментарі під постом схиляються до негативу.

Софокл1
А чого це раптом Парубій став так перейматися проблемою безвізу? У самого Парубія для пересувань світом по дипломатичному паспорту, немає ніяких проблем. А тут ні с того, ні с сього, почав розказувати про безвіз для простих громадян. Цікаво, а чого б це так? Тільки не кажіть про начебто піклування проблемами співгромадян. Це вже навіть не смішно...

Антон Коц
"Українці повінні (Нарешті, дива!) повноціннімі вільнімі Громадянами, вільного світу, Вільної Європи."

Ось Европа так і відповість: "Ви повинні, а ми тут до чого?".

Весь цей безвіз або миттєво закінчиться, якщо кількість збільшиться щодо нинішнього рівня, або з самого початку західні прикордонники загортатимуть назад раз в 10 більше українців, ніж зараз консульства відмовляют у візах.

В'ячеслав Миколаїв
Не потрібно плутати "Українці, вільні" і "Українці вільні".
 

comments powered by HyperComments