Тимошенко знову понесло. На цей раз вона задумала відзвітувати перед українцями

Четвер, 15 вересня 2016, 18:05
І їй хоч хто-небудь, та повірить.
Тимошенко знову понесло. На цей раз вона задумала відзвітувати перед українцями

 

Батьківщина звітує перед людьми. Такий перл народила Тимошенко.

«Батьківщина» запустила інформаційний проект зі звітом за підсумками роботи фракції у Верховній Раді VIII скликання під час IV сесії (лютий-липень 2016 року).

А внизу, під заміткою, йдуть справжні бої. Але думаючі люди перемагають.

Евгений Островский
Юля, досить клеїти дурня. Хочете справді звільнення України від неофеодалізму, то розпочинайте БУРЖУАЗНУ РЕВОЛЮЦІЮ. Бо в Україні справжньої буржуазної революції так ніколи й не було. Та через це всі розвинені країни проходили, навіть та ж Польща свого часу. А в нас НЕ БУЛО, от то й буржуазії, чи як сьогодні називають - середнього класу, теж НЕМА... А без неї (буржуазії) ні у кого, і у вас, Юля, нічого не вийде.... Шлях кромвелів так вже протоптаний, що ми можемо по ньому екстерном... Дуже швидко... Нє, ну, якщо подобається займатись порожнім дзвіном, то- будь ласка, справа ваша, Юля.... Є ще шлях... Та він більшості українців ще не досяжний. По ментальним причинам... До нього зрости ще треба...

Pavel Aboyan
Питання №1. Чому після розвалу СРСР, після оголошенні про незалежність, Україна не прийняла за основу Конституцію будь їх високорозвинених країн? Питання №2. Ваше ставлення до приватизації українських підприємств. Чи законні вони? І чому не були притягнуті до приватизації зарубіжні інвестори? Як наприклад з заводом "Криворіжсталь".
Питання №3. Починаючи з 2000 р., на Вашу адресу, через всі можливі ЗМІ, йшла відверта дезінформація. Багато українських громадян нічого про Вас не знають. Про Ваші досягнення в енергетичній галузі (1999р.). Про зібраному Вами бюджеті (2005р.).
Партія "Батьківщина" вважає цю інформацію недоцільною?
Питання №4. Український народ вже розчарувався в українських чиновників. Ви дійсно вважаєте, що всі високі пости в Україні, повинні займати тільки громадяни України?

Larissa Petraschuk
Замість того, щоб демонструвати очевидні речі (недоліки влади), порадили б краще нам усім, як з ними боротися, зокрема і з представниками вашої партії на місцях. У нас, наприклад, в Сторожинці посаду першого заступника голови РДА займає безтактна, безграмотна особа, після спілкування з якою жодна поважаюча себе людина не поставить більше відмітки в бюлетені навпроти партії "Батьківщина".

Василь Журко
Тимошенко з распатланимі волоссям вдає з себе голлівудську зірку. Це просто непристойно для жінки-політика. Нехай йде зніматися в серіали, ми їй будемо плескати в долоні. І ці привабливі шепотіння на камеру не діють, виглядають досить смішно. Зря намагається, бабусі вже не ведуться.
 

comments powered by HyperComments