Питання дітей ми розглядаємо в останню чергу

Четвер, 15 вересня 2016, 13:52
Тетяна Волинець, яка працює у Верховній Раді, наполягає, щоб дитячі питання перемістилися в самий початок.
Питання дітей ми розглядаємо в останню чергу

Ось що вона пише.

“Як же ми звикли, все що стосується дітей викладати та розглядати ближче до кінця нарад, новин, стратегічного планування, формування бюджету тощо.

Проте, тема сьогоднішнього становища дітей є визначальною, якщо хоч трошки, всього на 15 років, зазирнути уперед. Скажімо у 2030-й або 2040-й рік.

У Народного депутата України скликання 2030 року сьогодні підручників немає для 8 класу, мамі відмовили у садочку для молодшої сестри, а найближчий друг, втративши маму, на навчання потрапив до 8 класу інтернатного закладу (часто дзвонить, розповідає як там).

Новини сьогоднішні діти, поки що, не дивляться, і державну турботу про себе відчувають через ставлення до них у лікарні, у школі, у дворі, у районних структурах влади.

Обговорюємо політичні, демографічні стратегії України. Чубимося, дискутуємо. А проблеми тих, хто мав би виконувати наші СТРАТЕГІЧНІ плани, через надзвичайну зайнятість "поточним моментом", ігноруємо.

Скажете "не так все сумно"? Погоджуюсь! Та й радіти приводу не бачу!

Гарного робочого дня всім тим, хто працює з дітьми! Не виключено, що сьогодні до Вас прийде Народний депутат України скликання 2030 року”.

На жаль, коментарів немає під заміткою…
 

 

comments powered by HyperComments