Саакашвілі в розпачі: ОПЗ знову продають

Середа, 14 вересня 2016, 16:42
Михайло Саакашвілі, голова Одеської обласної державної адміністрації, в шоці від Одеського припортового заводу.
Саакашвілі в розпачі: ОПЗ знову продають

Нагадаємо, стартова ціна великого хімічного підприємства “Одеський припортовий завод”, який буде виставлений на повторний приватизаційний аукціон в кінці жовтня, може становити 150 млн доларів.

“Все йде як я і передбачав - ціну ОПЗ знизили до мінімуму, щоб потім віддати безкоштовно, в залік штучно накопиченого боргу Фірташу, якомусь місцевому олігарху. Для цих же цілей під надуманим приводом зупинили завод.

У такій ситуації приватизувати вже не можна. Спочатку прем'єру потрібно взяти завод під свій контроль, забезпечити відновлення його роботи, відігнати від годівниці теперішнє керівництво, вивести завод на прибуток і вже тоді повернутися до теми приватизації”.

З ним згоден і один з користувачів Фейсбуку Ярослав Марко.

“Завод приносить прибуток в Державу, крім того платить податки, і зарплату робітникам. Після його продажі прибуток буде належати власнику, а Держава від нього добровільно відмовиться.

Тепер скажіть мені, для чого Держава Україна продає свої прибуткові підприємства? Хіба це не є логікою корупції? Хіба не є доцільним продати безприбуткові підприємства, а прибуткові використовувати для фінансування державних програм?”
 

comments powered by HyperComments