23-й Форум видавців у Львові відкриває завісу усіх своїх заходів (ВІДЕО)

Мар'яна Ропач  |  Середа, 14 вересня 2016, 13:07
Сьогодні 23-й Форум видавців у Львові, що відбуватиметься 15-18 вересня 2016, відкрив усі секрети та таємниці своїх подій, які є заплановані цьогоріч.
23-й Форум видавців у Львові відкриває завісу усіх своїх заходів (ВІДЕО)

У Палаці Потоцьких у Львові відбулась відкрита прес-конференція на якій організатори 23 Форуму видавців розповіли про усі події, які є запланованими, а таких більше тисячі цьогоріч. "У програмі 1259 подій, ми вважаємо, що для культурного міста Львів це саме доволі нормально, але ми будемо працювати над збільшенням кількості подій і в подальшому. Загалом є  954 зареєстрованих учасників, з них  505 авторів, перекладачів, музикантів, художників. Участь у Форумі візьме 193 видавництва, учасники приїдуть із 27 країн-світу" - розповіла Олександра Коваль, Президент Форуму видавців.

Олександра Коваль, Президент Форуму видавців у Львові, вичерпно розповіла про основні локації та заходи  цьогорічного Форуму, представила ключові проекти та їх кураторів. Юрій Тарнавський, спеціальний гість Форуму, дуже інтригуюче розповів про презентацію свого видання чим викликав неабиякий інтерес у журналістів. Андрій Павлишин, координатор проекту "Українсько-Єврейські зустрічі" детально розповів про основні локації, які йому є ввірені до кураторства. Михайло Мороз, в. о. начальника управління культури Львівської міської ради та Марія Вагіла розповіли про підтримку Форуму видавців міською та обласною владами Львівщини, обіцяючи наступного року збільшити фінансування Форуму та надати ще більшу підтримку його організаторам.

Про все це можна послухати детально, перейшовши до відео за посиланням https://youtu.be/8Ukvp4SvCi0

comments powered by HyperComments