Ляшко заявив, що президент підписав закон про метал

Середа, 14 вересня 2016, 13:17
Цей пост він виклав на своєму блозі.
Ляшко заявив, що президент підписав закон про метал

Ось що він пише.

“Нарешті ініційований мною з Віктором Галасюком та колегами "металургійний закон" #3868 - про збільшення мита з 10 до 30 євро за тонну вивезеного з України металолому - підписаний Президентом! Краще хоч пізно, ніж ніколи робити правильні речі.

У вітчизняній гірничо-металургійній галузі працює 300 тисяч українців. Саме тому Радикальна партія так наполегливо виборювала закон, який допоможе забезпечити українців стабільною роботою і зарплатою. Цей закон також - фактор стабілізації курсу гривні та щеплення проти інфляції. Тому вітаю не тільки металургів, а усіх українців!”

На жаль, під заміткою суцільно йдуть негативні коментарі.

Виталий Калита
“Я не розумію чому всі так радіють цьому закону. Судячи по всьому, тепер наші заводи не зможуть вивозити продукцію за кордон, через нерентабельність, що в свою чергу призводить до їх закриття і зменшення робочих місць. То що хто виграє?”

Другий користувач і зовсім вибухнув правильним гнівом на всіх депутатів без винятку.

Дмитро Бельмондо
“Нас, громадян України, не цікавлять всякі безвізові режіми-олімпіади, ваші внутрішні междеп-розбирання з зарплатами по 25 тысяч гривен,нам це просто не цікаво!

Нас цікавить соцпрограми, пенсії і зарплати українців!

Зніміть військовий податок з зарплат і депозитів громадян! Адже депутати поїхали у відпустку на 3 місяці на Канари - ВСІЄЇ КРАЇНИ ПОКАЗАЛИ, що їм плювати і на Україну і на 25-річчя України і на війнах і на ворога!

Старики собі на чорний день збирали, а ви їх своїх же українців безбожно грабуєте!

Громадяни України стали платити податок з депозитів! Так НІ В ОДНІЙ КРАЇНІ СВІТУ НЕМАЄ! Ви, виходить,  двічі обкладаєте податком громадян - це прямое порушення конституції і закону України.

Це не просто смішно, це жах! Хреста на вас, виродки, немає! Це геноцид народу України!”
 

 

comments powered by HyperComments