Крим. Ланцюговий пес злиться на всіх, хто не на ланцюгу

Середа, 14 вересня 2016, 10:30
Житель Криму оформив у вигляді народного дайджесту, що відбувається на півострові.
Крим. Ланцюговий пес злиться на всіх, хто не на ланцюгу

Пише "Кримський бандерівець" в своєму блозі на Обозревателе.

“Через Керч постійно проїжджають колони військової техніки окупанта, причому в обидві сторони. Люди стоять у багатогодинних пробках на створеної росією військовій базі через проїзд військової техніки.

В окупованому Криму кількість малих підприємств скоротилася в порівнянні з дооккупаціонним періодом в 15 разів! За даними Кримстата, на території півострова на 1 січня 2016 року зареєстровано 1016 малих підприємств, а на 1 січня 2014 року до Криму існувало близько 15 тисяч малих підприємств, в яких було зайнято більше третини всього працюючого населення.

Віра в чудеса - релігія Криму: "Кримчани, часто чую від власників нерухомості, що "ось побудують міст, і ціни ще піднімуться".

Звідки така впевненість? З чого вони піднімуться? Якщо зараз об'єкти місяцями не продаються і тільки дешевшають, чому раптом з появою моста ціни повинні злетіти? На мій погляд, міст важливий більше для туристів, а не для тих, хто вирішив жити тут постійно. міст не скасує санкцій, не змінить інфраструктуру, не поліпшить медицину, не підвищить зарплати і т.д. хіба що пробок на дорогах Криму стане в рази більше. та й грошей у росіян відразу більше не стане. Так чому така впевненість, що після моста ціни на нерухомість злетять?

Тим часом місцеві пропагандисти пишуть, що в Севастополі спостерігається різке падіння вартості квадратних метрів нового житла і житла на вторинному ринку. Експерти пояснили це поверненням до цін 2014 року, а також відсутністю грошей у населення.

Зрадникові з Судака окупаційний військкомат надіслав повістку. Як виявилося, не йому одному. Зрадник вдає, що він радий, і навіть приготував прапор ВМФ СРСР. Скажіть хто-небудь ватник, що воювати йому доведеться не за віртуальний СРСР, а за цілком реального путина, який розв'язав чергову війну для збереження себе улюбленого при владі. До речі, свій пост зрадник супроводжував фотографією Сталіна. Немає межі маразму.

Аксьонов заявив, що Крим вирішив всі завдання перехідного періоду. Шооооо? Це все? Це те, до чого ви рвалися? Ви дебіли?

До севастопольських пропагандистів, нарешті, дійшло, що окупанти вважають кримчан стадом, тому що змушують брати участь у пропутінських передвиборних шабашів. Під страхом звільнень пройдуть і майбутні "вибори".

У Севастополі заляпали в кольори українського прапора передвиборний білборд кандидата № 1 від партії "Єдина Росія" Дмитра Бєліка (колишній регіонал і активний пособник окупантів).

Оголошення на під'їзді в Севастополі: "Шановні агітатори партій і одинаків!!! Переконливе прохання: в двері не дзвонити, чи не довбати по дверях ні ногами, ні рогами, ні іншими частинами тіла”.

Сьогодні по пропагандистському радіо чув, що нібито 80% кримських татар хочуть проголосувати!!! Уже все пораховано, вже все проголосовано ...

Пенсіонерка запитала у мене, чи йду я голосувати за "Єдину Росію"? Відповів, що ні. На це вона мені сказала, що мій голос вкрадуть на ділянці вороги. Так Крим готується вибрати собі нову креативну та інноваційну модель кайданів.

У Криму всіх директорів шкіл викликали в районо, де їм дуже емоційно пояснили, що потрібно забезпечити 100% явку співробітників на "виборах". І що характерно - не має значення, за кого вони будуть голосувати. Головне - явка!
Ланцюговий пес злиться не так на господаря, не на ланцюг, а на всіх, хто не на ланцюгу.

P.S. Бачив 3 машини з наклейками "На Крим". Тепер я зрозумів!!! Росіянам все одно куди, аби "на".
 

 

comments powered by HyperComments