«Читати на рівних»: Всеукраїнський благодійний проект для дітей буде продовжено в 2014 році

Понеділок, 9 грудня 2013, 17:00
Найближчими днями на сторінках провідних українських друкованих видань опублікують нові анонси-макети благодійного проекту «Читати на рівних». Мета нової кампанії публікацій – ще раз привернути увагу людей до проекту і продовження збору коштів на тактильного видання для незрячих дітей книги Івана Франка «Лиса и журавель» накладом 4200 примірників.
«Читати на рівних»: Всеукраїнський благодійний проект для дітей буде продовжено в 2014 році

Організатори продовжили період реалізації проекту до 28 лютого наступного року.

За словами Олексія Погорелова, генерального директора Української Асоціації видавців періодичної преси (УАВПП) найближчим часом інформація про продовження проекту буде опублікована в 85 виданнях сукупним тиражем майже 5 млн. примірників. «Якщо кожний, … перерахує хоча  б 10 грн., то ми зберемо необхідну суму, і українські діти з проблемами зору будуть мати можливість читати, – сказав О.Погорелов. – Проект «Читати на рівних» об’єднав провідних гравців видавничого бізнесу. Саме завдяки інформації в ЗМІ, де складна проблема роз’яснюється простими словами, про ситуацію з дитячими книгами шрифтом Брайля вже дізнались сотні тисяч українців».

«Ми вирішили оновити макет, щоби оживити інтерес аудиторії і нагадати, що питання ще не закрито, и важливе залучення кожного, щоб подарувати сліпим дітям можливість читати», – підкреслює Ірина Новикова, директор агентства інтегрованих маркетингових комунікацій Talan Communications, партнер цього доброчинного проекту.

На новому рекламному макеті, підготовленому креативним відділом Talan Group, зображений стос книг з корінцями з двох боків. Кожний, хто побачить макет, зможе відрізати корінець и тим самим «відкрити книгу». При цьому на відривній частині вказані реквізити і способи оплати, які можна використати для перерахування коштів.

Підтримати проект «Читати на рівних» можна благодійним внеском будь-яким зручним для вас способом. На сайтах  Національної Асамблеї інвалідів України  та  УАВПП  працюють спеціальні «кнопки», які дозволяють робити безпечне онлайн-перерахування грошей з банківської карти.

Для перерахування коштів використовуйте наступні дані:

Одержувач платежу:   ВГО НАІУ;

код ЄДРПОУ:  26114037;

банк одержувача:  ПАТ КБ  «Приватбанк»;

номер рахунку: 26001052716164;

код банку (МФО):  300711;

призначення платежу: Благодійний внесок на тактильні книги для сліпих дітей.

Добру справу можна зробити у всіх відділеннях і терміналах самообслуговування «Приватбанку», а також за допомогою Інтернет-сервісу «Приват24». Комісія в усіх випадках, зрозуміло, не нараховується.

 

comments powered by HyperComments