Фонд Віктора Пінчука розпочав черговий конкурсний добір учасників стипендіальної програми «Завтра.UA»

П'ятниця, 4 жовтня 2013, 13:38
З 1 жовтня Фонд Віктора Пінчука розпочав вже восьмий конкурс на участь у стипендіальній програмі «Завтра.UA» - загальнонаціональній програмі підтримки талановитої молоді.
Фонд Віктора Пінчука розпочав черговий конкурсний добір учасників стипендіальної програми «Завтра.UA»

Участь у відкритому всеукраїнському конкурсі можуть взяти всі студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів 4-го рівня акредитації та ВНЗ-партнерів програми.

Головна мета Фонду Віктора Пінчука в рамках реалізації програми - сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Програма «Завтра.UA» спрямована на те, щоб талановита молодь знайшла гідне свого інтелектуального та професійного рівня місце у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни і стала рушійною силою прогресивних змін в Україні.

Стипендіати «Завтра.UA» отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 942 грн. протягом року та залучаються до участі у спільних соціальних проектах з фінансовою та організаційною підтримкою Фонду. Фонд також надає різносторонню підтримку індивідуальних ініціатив стипендіатів, що мають творчий, науково-дослідницький та соціально-економічний характер.

Також стипендіати відвідують щорічний Молодіжний форум «Завтра.UA», що проходить у Києві, беруть участь в Ялтинських щорічних зустрічах YES, відвідують публічні лекції  Фонду Віктора Пінчука, долучаються до проектів Фонду та PinchukArtCentre, завдяки чому мають змогу особисто зустрітися та поспілкуватися з глобальними лідерами, інноваторами, провідними представниками політики, бізнесу та культури.

Детальніше про стипендіальну програму «Завтра.UA» та умови участі у конкурсі на сайті zavtra.in.ua, а також на офіційній сторінці програми у Facebook.

Прийом документів та on-line реєстрація триватиме з 1 по 25 жовтня 2013 року на сайті програми  zavtra.in.ua

comments powered by HyperComments