2 червня 2020

15:31
За внесення цього питання у порядок проголосувало тільки 10 депутатів.
15:13
Голова Львівської ОДА Максим Козицький підписав розпорядження про виплату разової допомоги працівникам медичних комунальних некомерційних підприємств.
15:26
Українці три дні прощатимуться із композитором, музикознавцем та Героєм України Мирославом Скориком. Завтра прощання відбуватимуться у Києві, а в четвер і п’ятницю — у Львові.
15:36
На Львівщині провели рейдову перевірку дотримання автомобільними перевізниками законодавства про автомобільний транспорт та тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби.
15:17
Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА у співпраці зі структурними підрозділами у районах та ОТГ створило інтерактивну мапу спортивної інфраструктури Львівщини.
15:14
Мешканка Львова, 1970 р.н. перебувала на лікуванні у реанімації Львівської обласної інфекційної лікарні з 29 травня. Була підключена до апарату ШВЛ. Позитивний ПЛР-тест отримали 26 травня.
15:42
Жителі Підгірців Бродівського району вийшли на міжнародну трасу «Київ-Чоп», протестуючи проти незаконного приєднання їхньої громади до Заболотцівської ОТГ.