31 липня 2017

19:35
У області очікують аномальної жари
17:03
Світла немає у селах Жовківського району
17:41
Чоловік отримав строк до трьох років і шести місяців позбавлення волі за незаконне проникнення у будинок в смт.Красне Буського району Львівської області, звідки таємно викрав золоті та срібні вироби. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.
16:34
У сквері «На Валах» відбулася інформаційна акція «Подорожуй безпечно».
16:22
Біля римо-католицького храму висадили декоративні дерева.
16:56
Дитину 11-років збив водій авто поблизу с. Гірник. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.
15:24
Наразі відзначають Рік головнокомандувача УПА Романа Шухевича. І тому, в серпні та вересні в будинках культури Львівської області транслюватимуть український фільм «Жива». Про це повідомляє департамент з питань культури, національностей та релігій львівської ОДА.
14:19
Відомо, що у місті зараз переповнені 2 сміттєві майданчики. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
14:06
Аби вивезти дитину за кордон, мати підробила дозвіл батька. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.
11:14
30 липня відбувся VII міжнародний фестиваль української слави «Кульчиці-фест»у. Він пройшов у с. Кульчиці, що на Самбірщині. Цей фестиваль був присвячений 525-річчю козацького руху в Україні та 425-річниці Українського реєстрового козацтва. Про це повідомляє департамент з питань культури, національностей та релігій львівської ОДА.