2 липня 2010

01:11
Росiя добудує два енергоблоки на Хмельницькiй АЕС за вдвiчi... вищою цiною, нiж вона це робить в iнших країнах. До того ж, за технологiями 70-х рокiв, а терміни будівництва -- нереальні!
13:07
У самому серці Львова, на проспекті Свободи, біля пам‘ятника Т.Шевченку, 22-річний хлопець провалився у каналізаційний люк.
12:45
У повідомленні видання зазначається, що журналісти це зробили, щоб "спростувати офіційну версію про те, що обстріл редакції здійснювався з пневматичної рушниці ІЖ 38 С".
01:11
Добровільне медичне страхування, як правило, є доповненням до обов’язкового. Воно має на меті забезпечити застрахованому гарантії повної або часткової компенсації страховиком додаткових витрат, пов’язаних із зверненням до лікувально-профілактичної установи за послугою, яка не входить в програму обов’язкового медичного страхування. Кожна страхова компанія, яка займається таким видом страхування і має на це ліцензію, розробляє свої програми добровільного медичного страхування, які відрізняються між собою.
11:31
Cьогодні, 2 липня, о 2.21 ночі до оперативно-диспетчерської служби Головного управління МГС України в Львівській області надійшло повідомлення про вибух та пожежою в приміщенні бару «Галичина» у Львові на вулиці Городоцькій, 234 б.