У Львові показали обличчя логістики ЗСУ

Середа, 26 жовтня 2022, 19:23
У Львівському будинку офіцерів презентували фотовиставку «Обличчя логістики Збройних Сил України».
У Львові показали обличчя логістики ЗСУ

На виставці експонуються фото, створені під час проведення ремонту та відновлення зразків озброєння та військової техніки. Автори хочуть показати, який внесок роблять майстри в загальну справу Збройних сил України. Автори світлин: Олександр Бабич, Сергій Каташ та Михайло Лєбєдєв.

На фотополотнах розкрито промовисті й одночасно повсякденні миті діяльності особового складу військових частин Озброєння Командування Сил логістики ЗСУ в умовах повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну.

«Виставка розповідає про логістів ЗСУ. Це ті, хто повертають боєздатність складних механівзмів і ставлять на «колеса» техніку та озброєння. Це ті, хто зберігають життя наших воїнів на фронті. Це справжній моноліт, сплав молодості й досвіду, який складається із професіоналів своєї справи.

Герої фотографій – слюсарі-ремонтники, чистильники, складальники, комплектувальники, електрогазозварники, фрезерувальники, токарі, ковалі, столяри, маляри, швачки та інші вузькопрофільні фахівці технічного забезпечення, які залучаються до виконання завдань», – зазначають автори виставки.

Фотопроєкт створили в рамках кампанії «Вірю в Збройні сили України».

Спочатку виставку експонували в київському метрополітені до Дня Незалежності, а далі вона вирушила в турне регіонами. Житомир став першим містом після столиці, далі – Вінниччина, Хмельниччина, Івано-Франківщина, а зараз кожен може переглянути фотороботи у Львові.

Фото: АрміяInform

comments powered by HyperComments