Харківський оркестр виступив просто неба у Львові (ВІДЕО)

Середа, 1 червня 2022, 19:02
У Стрийському парку Львова провели благодійний концерт просто неба, який приурочили до Дня захисту дітей.
Харківський оркестр виступив просто неба у Львові (ВІДЕО)

Там виступив і харківський оркестр Prime Orchestra.

Оркестр щойно повернувся з амбасадорського туру по креативній мережі європейських міст UNESCO. Упродовж травня оркестр виступав на підтримку України у Польщі, Фінляндії, Естонії, Латвії.

«Цей концерт на честь Всесвітнього дня захисту дітей — знак нашої подяки місту Лева за гостинність та прихисток для переселенців з різних міст України, — каже режисер та співпродюсер Prime Orchestra Юрій Рибалка. — Музиканти відіграли українські твори та світові хіти у сучасній симфонічній обробці, як символ єдності української та світової музичної культури».


Разом із харківським оркестром виступили талановиті діти з молодшого складу Львівської Національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик».

Концерт пройшов за підтримки Львівської міської ради.

«Концерт PrimeOrchestra відбувся на одній з наших нових локацій у Стрийському парку, — розповіла директорка департаменту розвитку Львівської міської ради, начальник управління культури Наталія Бунда. — Учасники свята, зокрема ВПО — мешканці модульних містечок, яких у парку наразі вже декілька, разом зі своїми діточками мали можливість надихнутися природою у поєднанні з музикою. І водночас — підтримати один одного, що зараз для українців є важливо як ніколи».

Prime Orchestra виник у Харкові 2014 року. До складу колективу, крім традиційних для оркестрів музикантів, входять рок-бенд, епатажні вокалісти та навіть ді-джей. На рахунку Prime Orchestra понад 300 концертів в різних країнах світу. Prime Orchestra виконує найкращі світові хіти рок-, поп- та електронної танцювальної музики в оригінальній симфонічній інтерпретації.

Фото: Віктор Салтанбєєв

comments powered by HyperComments