У Львові відремонтували дорожнє покриття на перехресті вулиць Сахарова та Княгині Ольги

Вівторок, 17 травня 2022, 09:30
На перехресті замінили біля 1200 кв. метрів дорожнього покриття, ремонт вартував біля 900 тисяч гривень
У Львові відремонтували дорожнє покриття на перехресті вулиць Сахарова та Княгині Ольги

У Львові цими вихідними провели поточний ремонт дорожнього покриття на перехресті вулиць Сахарова та Княгині Ольги. Ці роботи були проведені на замовлення Франківської районної адміністрації. Перекриття руху було ситуативним. Про це повідомило інтернет-видання "Твоє місто".

«У межах поточного ремонту проводимо покриття ямковості великим картами. Ми вирішили у такий спосіб вирізати та заасфальтувати саме перехрестя. Проблема була в тому, що на ту ділянку йде велике навантаження транспорту, а ямкові ремонти не допомагають»– розповів в.о. голови Франківської РА Ігор Савка.

Орієнтовна площа заміни дорожнього покриття - 1200 кв. метрів. Ремонт вартував біля 900 тисяч гривень.

«Якщо говорити про поточний ремонт, то чим менша ямка – тим вона дорожча. Тут ми мали великий об’єм, і вартість – 650 грн за квадратний метр. Ми визначили найкритичніші ділянки, там вирізали верхній шар старого асфальту і постелили новий. Сподіваюся, що найближчі років 5 будемо тільки підчищати його і все. Роботи завершили оперативно, працювали у той час, коли було менше транспорту»– розповів Ігор Савка.

У суботу 14 травня також проводили асфальтування вулиці Коновальця, де повністю замінили верхній шар дорожнього покриття. Також дорожні роботи проводилися на вул. Тролейбусній на виїзді із тролейбусного депо - там зробили такий ухил, щоб не стояла вода.

comments powered by HyperComments