У Львові відкрився медзаклад, який переїхав до нас із зони бойових дій

П'ятниця, 13 травня 2022, 19:32
У Львові на вул. Замарстинівській, 12 відкрилося відділення клініки сімейної медицини "Медична Зірка"
У Львові відкрився медзаклад, який переїхав до нас із зони бойових дій

У Львові 10 травня 2022 р. відкрилося відділення клініки сімейної медицини "Медична зірка" - цей медичний заклад переїхав до нашого міста із зони бойових дій. Тут працює семеро лікарів із Харкова, Маріуполя та Сум. Раніше медики приїздили до Львова, як туристи, а тепер вони знайшли дах над головою, роботу за фахом та відносний спокій.

Медичні послуги у відділенні клініки "Медична зірка" доступні як для львів'ян, так і для вимушених переселенців. Для вимушених переселенців ці послуги безкоштовні.

Переїзд клініки до Львова було важко здійснити, в той же час, за підтримки Департаменту економічної політики Львівської ОВА власникам це вдалося.

"Станом на 12 травня маємо 867 заявок від підприємців, які хочуть перевезти свій бізнес на Львівщину. 141 компанія уже це зробила, 85 з них – запрацювали у нашій області, решта – завершують підготовчі роботи для цього.  До слова, завдяки релокації цих підприємств вдалось зберегти 4312 робочих місць.

Нагадаю, на Львівщині діє Програма релокації – для тих, хто хоче перемістити свою справу на територію нашої області. Заповнити заявку можуть власники та керівники як великого, так і малого бізнесу. Зробити це можна за посиланням: https://cutt.ly/xHyeies. Економіка України працює, і працюватиме краще! Разом – подолаємо усі виклики", - розповів голова Львівської ОВА Максим Козицький.

comments powered by HyperComments