Компанія Nestlé передала понад 250 тон харчових продуктів для потреб Львівщини

Четвер, 5 травня 2022, 20:32
Продукти отримали внутрішньо переміщені особи, територіальна оборона та медичні заклади. Частину гуманітарки передали в ті регіони, де ведуться бойові дії
Компанія Nestlé передала понад 250 тон харчових продуктів для потреб Львівщини

Найбільший у світі виробник харчових продуктів компанія Nestlé продовжує працювати в Україні, водночас збільшує зусилля для доставки продуктів в області, які найбільше постраждали від обстрілів, для вразливих категорій населення і військових на Сумщині, Чернігівщині, Харківщині та в західні області – для дітей, позбавлених батьківського піклування, особливо з числа внутрішньо переміщених, та для людей, які вимушено покидають Україну.

Так, від початку великої війни компанія передала понад 250 тонн продуктів харчування для потреб Львівщини. Це продукти для внутрішньо переміщених осіб, територіальної оборони, медичних закладів тощо. Частину гуманітарної допомоги скерували в області, де ведуться запеклі бої. Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

Загалом компанія Nestlé вже передала понад 2000 тонн продуктів харчування на суму понад 7 млн швейцарських франків як гуманітарну допомогу для українців, які зараз перебувають як в Україні, так і на території інших країн.  

Безпосередньо зі складів Nestlé в Україні вже роздали майже 900 тонн продуктів харчування на суму 130 млн грн в усіх регіонах України, зокрема у Харкові, Києві, Маріуполі, Херсоні, Чернігові та Сумах.

Таку допомогу компанія продовжуватиме надавати і надалі.

Додамо, що вже на третій день війни Nestlé відновила виробництво на двох фабриках: Львівській кондитерській фабриці та Волинській фабриці з виготовлення холодних соусів. Виробництва продовжують працювати. Компанія забезпечила необхідні обсяги виробництва, а продукцію, яку не можна виробити в Україні, імпортують, щоб мати  належний асортимент на полицях усіх магазинів, куди можна здійснити доставку. Також компанія в Україні підтримує 5800 співробітників та їхні сім’ї, допомагає їм у переміщенні на безпечні території.

Зазначимо, що компанія Nestlé засуджує агресивне військове вторгнення росії в Україну та скорочує більшість свого довоєнного портфеля в росії. Виробництво більшості брендів Nestlé в рф повністю припинить. 

Раніше Nestlé вже вирішила призупинити всі рекламні комунікації в росії і припинити всі капітальні інвестиції, а також скасувати будь-які плани щодо подальшого розвитку.   

comments powered by HyperComments