Американські дипломати вже працюють у Львові

Середа, 27 квітня 2022, 11:15
У американській амбасаді кажуть, що готуються до якнайшвидшого відновлення роботи в Києві
Американські дипломати вже працюють у Львові

Дипломати, які працюють в посольстві США в Україні, вже розпочали роботу у Львові та звітують про "якнайшвидше відновлення роботи в Києві", Про це американська амбасада повідомила на своїй офіційній сторінці в соцмережі "Twitter".

"Чудово повернутися! Сьогодні члени команди Посольства вирушили до Львова, щоб зустрітися з ключовими партнерами, в тому числі МЗС України.  

Візит став першим кроком напередодні більш регулярних подорожей у найближчому майбутньому. Триває підготовка до якнайшвидшого відновлення роботи у Києві",- повідомляють у посольстві США.

Американські дипломати повернулися в Україну у вівторок 26 квітня 2022 року - вперше після повномасштабного вторгнення росії в Україну, Дипломати прибули в Україну з Польщі та вирушили до Львова для одноденної подорожі. Зазначається, що американські дипломати здійснюють одноденні поїздки до Львова, уникаючи залізничного транспорту.

Поїздка американських дипломатів до Львова відбулася після того, як держсекретар США Ентоні Блінкен під час візиту до Києва повідомив Президенту України Володимиру Зеленському, що дипломати США повернуться в Україну цього тижня.

comments powered by HyperComments