Зі Львова на передову відправили тисячу великодніх наборів для військових

П'ятниця, 22 квітня 2022, 09:45
Великодні набори для українських військових сформували у Львівському обласному гуманітарному хабі
Зі Львова на передову відправили тисячу великодніх наборів для військових

За ініціативи начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького Гуманітарний хаб сформував тисячу великодніх наборів для військових.

Львівський обласний гуманітарних хаб сформував тисячу великодніх наборів для військових. Це була ініціатива начільника Львівської ОВА Максима Козицького. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

У наборі сухпайок, паска, ковбасні вироби, кава, чай, тушонки, енергетичні батончики.

Паску випікали небайдужі господині з фермерських продуктів, які надали соціально відповідальні підприємці. Енергетичні батончики та консервоване тушковане м'ясо  власноруч робили волонтери. Сухпайки вже тривалий час роблять при Гуманітарному штабі.

Сьогодні ці великодні набори повезли до воїнів із військових частин області, які захищають Україну на передовій.

 «Дякую кожному, хто долучився до ініціативи. Кожному, хто давав продукти, пік паски, робив заготовки. Кожному, хто робить вже це тривалий час і хто тільки розпочав. Ваша праця – надважлива, адже кожен з вас тримає фронт, тут в тилу, щоб воїни, які на передовій відчували підтримку і бачили підмогу», - зазначив Максим Козицький.

Ініціативу продовжуватимуть і надалі. Сухпайки збиратимуть, формуватимуть та надсилатимуть військовим на територіях, де ведуться активні бої.

comments powered by HyperComments