У Львові внаслідок ракетного удару троє людей потрапило в реанімацію

Понеділок, 18 квітня 2022, 16:14
В результаті ранкового ракетного удару по Львову 11 людей госпіталізовано, 7 людей загинуло
У Львові внаслідок ракетного удару троє людей потрапило в реанімацію

У Львові внаслідок ранкового ракетного удару госпіталізовано 11 осіб. Троє людей - у важкому стані, вони потрапили у реанімацію. Семеро людей, нажаль, загинуло. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради

"Внаслідок сьогоднішнього ракетного удару по Львову, до нас була доставлена певна кількість хворих. Деякі з них надійшли, на жаль, у важкому стані. Декілька з них одразу скерували на серйозні операції. Лікарня впоралась, ми прийняли хворих. Затримок не було.

Пацієнти поступали із множинними травмами, починаючи від травм п’яток, закінчуючи травмами голови. Дуже багато хворих надійшло цього разу, власне, де було ураження голови та головного мозку. Середній вік пацієнтів – 35-45 років", - розповів Андрій Токарський, лікар-нейрохірург, який працює у Львівській міській лікарні швидкої медичної допомоги.

Міський голова Львова також розповів про пораненого в результаті ракетного обстрілу хлопчика. Його звати Мирон, йому 3 роки. Разом з мамою він приїхав з Харкова, щоб врятуватись від війни. Але російська ракета знайшла їх у Львові. Дитині надали всю необхідну допомогу. Загрози життю немає.

comments powered by HyperComments