У школи Львова прийняли на роботу переселенців із Києва, Житомира та Маріуполя

Четвер, 7 квітня 2022, 11:59
Загалом на роботу прийняли 6 вимушених переселенців - вони працюють вчителями, лаборантами і навіть заступником директора
У школи Львова прийняли на роботу переселенців із Києва, Житомира та Маріуполя

У Львові працевлаштували 6 вимушених переселенців із областей, де ведуться активні бойові дії, Вони працевлаштувались тут вчителями, лаборантами та навіть заступниками директорів шкіл. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

У ліцеї ім. Василя Симоненка вчителем інформатики працевлаштувався киянин, який має 9-річний досвід викладання цього предмету в школі, а також у сфері IT. Зараз він із сім’єю переїхав до Львова і вже проводить уроки для ліцеїстів. А школа №22 знайшла собі заступницю директора з господарських питань. Спочатку жінка прийшла у цей навчальний заклад записати дітей на навчання та дізналась про цю вакансію. Оскільки найближчим часом повернутись додому вона не зможе, юристка із Житомирської області почала працювати у школі.

Історія педагога-організатора з ліцею ім. Івана Пулюя також розпочалась із влаштування дітей у школу. Під час спілкування з директоркою художниці і мисткині з Києва запропонували вакансію в цьому ліцеї. Водночас ліцей №15 тимчасово взяв на роботу нового вчителя фізичного виховання, поки їхній працівник захищає Україну на фронті. Новий вчитель переїхав до Львова з Маріуполя, має відповідну освіту.

Окрім цього, до школи №44 лаборанткою влаштувалась колишня випускниця цієї школи, яка дотепер жила і працювала у Києві. А двічі вимушена переселенка Аліна (спочатку із окупованого Луганська, а потім – із обстріляного Києва) влаштувалася психологом у початковій школі «Один, два, три».

comments powered by HyperComments