Міський бюджет Львова на І квартал 2022 року виконаний на 103%

Четвер, 7 квітня 2022, 09:03
Про результати виконання бюджету Львівської МТГ повідомив перший віце-мер Львова Андрій Москаленко
Міський бюджет Львова на І квартал 2022 року виконаний на 103%

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, доходи загального фонду міського бюджету за перший квартал 2022 року виконані на 103%, в тому числі за березень - 100,5%. Ці надходження призначені для фінансування медичної, освітньої, соціальної галузей, загалом – на функціонування міста. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Останніх півтори місяці - це стадія нової хвилі війни. І тут треба подякувати платникам податків і всім, хто вірить у Збройні сили України, усім, хто вірить в Україну. Адже ми фактично перевиконали бюджет.

Якщо говорити про загальний фонд бюджету – то це податки, які сплачував малий та середній бізнес. Це податки, які сплачувались з зарплат. Від нас велика подяка всім львів’янам. Тому що сьогодні - це приклад, в такий дуже непростий час. Ми цього досягли завдяки їхній великій вірі і великій роботі.

Це важливо, бо з цих коштів утримується медицина, освіта, соціальний захист, може функціонувати місто», - пояснив Андрій Москаленко.

 

comments powered by HyperComments