Під час евакуації із блокадного Маріуполя загинув військовослужбовець із Львівщини

Середа, 6 квітня 2022, 19:14
Старший лейтенант Іван Ваховський був бортмеханіком гелікоптера.
Під час евакуації із блокадного Маріуполя загинув військовослужбовець із Львівщини

31 березня 2022 року під час евакуації важкопоранених із блокадного Маріуполя на Донеччині загинув старший лейтенант Іван Ваховський, який був бортмеханіком гелікоптера. Про це стало відомо із повідомлення на сторінці "Новини Бродівщини" в соціальній мережі "Facebook"

«Мій хлопчик, мій ангел, серце яке любило всіх. Він любив малювати, грати на гітарі. І дуже мріяв поїхати на океан і робити дошки для серфінгу. Був неймовірним сином. Як тяжко писати був. А я чекаю, що відкриються двері й в хату зайде мій усміхнений Іванко...», — написала Галина Ваховська - матір героя.

«Вони вивозили тяжко поранених з Маріуполя. Їх вертоліт росіяни підбили 31 березня. Всі загинули…», — написала Галина Ваховська.

«Мама друга повідомила: разом з Денисом загинув мій син бортмеханік старший лейтенант Ваховський Іван Володимирович і вертольотчик Тимусь Юра. Їх збили в Маріуполі 31 березні, коли вони намагалися вивезти тяжко поранених українських військових. Збили росіяни», — написала у «Facebook» Roksolana Furtak.

 

comments powered by HyperComments