Львівщина поставила для потреб військових 2,2 тис. кубометрів дров

Вівторок, 5 квітня 2022, 14:36
Протягом першого кварталу 2022 року на Львівщині підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства заготовили 26,3 тис. кубометрів дров.
Львівщина поставила для потреб військових 2,2 тис. кубометрів дров

За результатами першого кварталу 2022 року підприємства Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства заготовили 26,3 тис. кубометрів деревини дров’яної непромислового виробництва. Про це повідомляють у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Як інформують в управлінні, у воєнний час лісові господарства Львівщини беруть активну участь у забезпеченні паливними дровами різних потреб.

Зокрема, згідно з мобілізаційним завданням, на сьогоднішній день з Львівщини поставили 2,2 тис кубометрів дров паливних для потреб ЗСУ. Також поставили дрова для потреб територіальної оборони. Близько 1000 кубометрів дров виділили для приміщень, де тимчасово проживають переселенці.

Забезпечують дровами і населення. Так, з питань придбання дров паливних можна  звертатися в державні лісогосподарські підприємства до відповідальних осіб, контакти яких можна знайти за посиланням.

comments powered by HyperComments