Львівщина відправляє гуманітарну допомогу до регіонів України, які старждають від війни

Понеділок, 4 квітня 2022, 09:58
За минулу добу зі складів області відправили більше як 100 палет із вантажами по регіонам України
Львівщина відправляє гуманітарну допомогу до регіонів України, які старждають від війни

Протягом доби 3 квітня 2022 року зі складів Львівської області в регіони України, які страждають від війни із рашистами, відправили понад 100 палет із гуманітарними вантажами. Відповідно до запитів місцевих адміністрацій відправили продукти харчування, одяг, побутову хімію, каримати, постіль та ін. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Водночас на складах залишаються запаси медикаментів, які також відправлятимуть по областях. Гуманітарну допомогу отримають Київська, Чернігівська, Полтавська, Сумська області. Частину отриманого з-за кордону вантажу скерують в штаби та пункти поселення для внутрішньо переміщених осіб на Львівщині.

За попередні дві доби, у Львівській області розвантажили понад 20 фур з гуманітарною допомогою, які надійшли, здебільшого з Польщі. Це продовольчі товари, медикаменти, вода, засоби гігієни.

«Укрзалізницею» відправили по одному критому вагону гуманітарного вантажу до Харкова, Полтави, Запоріжжя та Дніпра. Разом з цим місто Костянтинівка, що на Донеччині отримає два автомобілі швидкої медичної допомоги.

Дякуємо усім партнерам та волонтерам, які долучають та допомагають нашій країні у нелегкий час війни. Все буде Україна!

comments powered by HyperComments