У Львові відсьогодні дозволили продаж пива, однак за продаж і розпиття алкоголю - громадські роботи

Субота, 2 квітня 2022, 18:02
Дозволили продавати напої, виготовлені методом бродіння без додавання етилового спирту (пиво та сухе вино). Час продажу - із 12:00 до 20:00
У Львові відсьогодні дозволили продаж пива, однак за продаж і розпиття алкоголю - громадські роботи

На території Львівської міської територіальної громади після зустрічей міських посадовців із виробниками пива, від сьогодні, 2 квітня 2022 року дозволили продаж напоїв, які виготовлено методом бродіння без додавання етилового спирту. Такі напої дозволено продавати від 12:00 до 20:00. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

В той же час, посилено відповідальність за недотримання вимог продажу алкоголю та розпиття його в громадських місцях — залучатимуть до громадських робіт. А в разі водіння автомобіля під дією алкоголю, транспорт буде вилучено для потреб Збройних Сил України.

У мерії звертають увагу, що продаж міцних алкогольних напоїв (із вмістом етилового спирту) досі залишається забороненим. Вживання алкоголю у громадських місцях, на літніх майданчиках та терасах також заборонено.

Загалом у місті в галузі пивоваріння та дистрибуції працює 20 тисяч людей. За рік галузь сплачує 840 млн грн податків до державного та міського бюджету. 

comments powered by HyperComments