У Львові понад дві тисячі школярів-переселенців приступили до дистанційного навчання

Понеділок, 28 березня 2022, 22:01
Станом на 28 березня 2022 року до дистанційного навчання в школах Львова приступив 74601 учень 1 - 11 класів, що становить 86% від усіх школярів міста. Окрім того до дистанційного навчання в школах Львова приєдналося 2269 дітей внутрішньо переміщених осіб, які проживають у місті
У Львові понад дві тисячі школярів-переселенців приступили до дистанційного навчання

 У Львові ось уже два тижня діє дистанційне навчання для школярів. Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, у закладах шкільної освіти Львова дистанційно навчається 74601 учень 1 - 11 класу, що становить 86% від усієї чисельності школярів міста.
Окрім того, дистанційне навчання організовано для 96 дітей внутрішньо переміщених осіб, які проживають у приміщеннях закладів загальної середньої освіти, а також для 2269 дітей внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у місті Львові за межами закладів освіти.
Чисельність охочих долучитися до дистанційного навчання у львівських школах щодня зростає. Про можливість такого навчання внутрішньо переміщені особи отримують інформацію від працівників центрів, які реєструють внутрішньо переміщених осіб, від волонтерів та від представників Львівської міської ради. Щоб дитина могла долучитись до онлайн-навчання, її батьки повинні звернутися до керівника найближчого закладу освіти із заявою щодо організації цього процесу.

comments powered by HyperComments