Львів отримує автобуси із міст Польщі: уже прибуло 7 машин

Четвер, 24 березня 2022, 19:28
На початку війни частину автобусів міста Львова було передано на потреби Збройних сил України. Зараз Львову громадський транспорт передають міста Польщі
Львів отримує автобуси із міст Польщі: уже прибуло 7 машин

«У перші тижні війни ми зняли з маршрутів велику кількість автобусів, бо частину віддали для потреб Збройних сил, частину використовували для перевезення внутрішньо переміщених українців з вокзалу до кордону з Польщею. Зараз ситуацію стабілізували. Якщо на початках на маршрутах було 50% автобусів, то зараз приблизно 75%.

Також є добрий жест від Польщі. Минулого тижня я мав розмову з багатьма мерами з Польщі і попросив допомогти Львову з транспортом. Відтак Львів отримав автобуси з Кракова, які будуть завантажені гуманітарною допомогою. Декілька автобусів готують Катовіце, Вроцлав. Тому велика подяка польським містам, які нам допомагають», - повідомив мер Львова Андрій Садовий, пише пресслужба Львівської міськради.

В Управлінні транспорту Львівської міськради повідомляють, що місто вже отримало 7 автобусів від польських міст. Це два автобуси "Scania" від міста Яворно і 5 автобусів "Solarіs" від міста Кракова. Протягом дня 24 березня 2022 року має прибути іще 13 автобусів від міст Катовіце, Сосновєц, Тихи, Свєркланєц та ін. Усі ці автобуси завантажені гуманітарною допомогою із цих міст.

comments powered by HyperComments